آزمایشی

آزمایشی

آزمایشی

آزمایشی

آزمایشی
طبقه بندی موضوعی

نماز خواص طبی دارد

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۴۶ ب.ظ

برخی کارشناسان کشور معتقدند که نماز خواندن تنها غذای روح انسان نیست، بلکه جسمانسان ها را نیز تقویت کرده و آنها را در مبارزه با مشکلات روزمره یاری می دهد.

وقتی چشم ها در حالت نماز ثابت می ماند، جریان فکر هم خودبه خود آرام شده و درنتیجه تمرکز فکر افزایش می یابد. ثابت ماندن چشم، باعث بهبود ضعف و نواقصی مانندنزدیک بینی می شود و به لحاظ روانی این حالت باعث افزایش مقاومت عصبی فرد شده وبی خوابی و افکار ناآرام را از انسان دور می کند.

ایستادن در حالت نماز باعث تقویت حالت تعادلی بدن شده و قسمت مرکزی مخچه که محلکنترل اعمال و حرکات ارادی است را تقویت می کند و این عمل باعث می شود فرد با صرفکمترین نیرو و انرژی به انجام صحیح حرکات بعدی بپردازد.

نماز قسمت فوقانی بدن را پرورش داده و ستون مهره ها را تقویت کرده و آن را درحالت مستقیم نگاه می دارد. تقویت احشاء و ماهیچه های شکم، حفظ سلامت دستگاه گوارش ورفع یبوست مزمن، سوء هاضمه و بی اشتهایی از دیگر خواص نمازخواندن و رکوع است.

رفع تنبلی کبد، طحال، لوزالمعده و کلیه ها، برطرف کردن دردها و ناراحتی هایناحیه شکم، ماساژ دادن دستگاههای داخلی موجود در شکم، نگهداری ستون فقرات ومهره های کمر در وضعیت صحیح و مطلوب و کمک به نرمی و قابلیت انعطاف کمر از دیگرخواص طبی رکوع در نماز است.

کارشناسان می گویند در حالت رکوع ماهیچه های اطراف ستون مهره ها منبسط می شود کهدر متعادل و آرام کردن اعصاب سمپاتیک مؤثر است. مدت زمان خواندن ذکر رکوع نیز باعثتقویت عضلات صورت و گردن، ساق پاها و ران ها می شود که البته در سرعت بخشیدن بهجریان خون در قسمت های مختلف بدن منتهی می شود.

تنظیم متابولیسم بدن، فراهم نمودن زمینه از بین رفتن اکثر بیماری ها از بدن، کمکبه افزایش حالت استواری و استحکام مغز و بهبود ناراحتی های تناسلی و نارسایی هایتخمدان از دیگر خواص رکوع در نماز است.

سجده نیز ستون مهره های بدن را تقویت کرده و دردهای سیاتیک را آرام می کند. سجدهعلاوه بر از بین بردن یبوست و سوء هاضمه، پرده دیافراگم را تقویت کرده و به دفعمواد زاید بدن به دلیل فشرده شدن منطقه شکمی کمک می کند.

سجده همچنین باعث افزایش جریان خون در سر شده که این امر با تغذیه بهتر بافت هایپوست صورت، غدد موجود در سر و گردن، ساق پاها و ران و تغذیه این غدد، باعث حفظشادابی، زیبایی و طراوت پوست می شود.

حالت سجده به واسطه باز شدن مهره ها از یکدیگر، باعث کشیده شدن اعصابی کهقسمت های مختلف بدن را به مغز وصل می کند، شده و این اعصاب را در یک حالت تعادلیقرار می دهد که این عمل برای سلامت انسان بسیار حائز اهمیت است.

سجده باعث ایجاد آسودگی و آرامش در فرد شده و عصبانیت را تسکین می دهد. همچنینسجده برای زنانی که دچار اختلال یا ناهماهنگی در لگن خاصره و عادت ماهانه می باشند،بسیار مفید است.

استحکام بخشیدن و تقویت عضلات پاها و ران ها، کمک به رفع نفخ معده و روده، تقویتکل دستگاه عصبی، تسریع جریان خون در لگن خاصره و نواحی داخل شکم، کاهش فشار خون دردستگاه تناسلی، بهبود فتق و بیضه در مردان، از خواص طبی نشستن بعد از سجده نمازاست.

روشن است که نماز فلسفه خاص خود را دارد که «معراج» مؤمن و مایه قرب به حق است وآن را باید فقط برای خداوند تعالی خواند و نه به انگیزه فواید و آثاری از این دستولی آگاهی از این دست نظرات علمی نیز می تواند برای برخی مفید باشد

  • نام نام خانوادگی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی